Streetyoga Malin Berg & Louise Stapel

Invigning av våran nya fina lokal  mitt i Eskilstuna lördagen den 29/8 kl. 14:30.

Du är välkommen att bara komma och titta runt eller boka in dig på en av dagens prova på klasser. Vi kommer även att bjuda på dryck och tilltugg under dagen.

Schema:

15:00 YogiWOD 

En yoga klass som är inspirerad av upplägget av dagens pass inom crossfit. Klassen är uppbyggd så att vi ska kunna utveckla vår teknik och styrka både som yogis, motionär, dansare, klassen vänder sig till ALLA. Vi startar med en gemensam uppvärmning och sedan kommer dagens pass vilket kan bestå av ca nio olika asanas, teknik och styrkeövningar som vi utför inom en viss tid. Yogaflöden och avslappning avslutar klassen.

16:00Inflo’™ 

Dynamiska och kreativa flöden som på ett smart och pedagogiskt sätt tar dig till olika lyft och armbalanser. Mjuka, dansanta flöden och förflyttningar vävs samman med kraftfulla powerpositioner utan att tappa kärnan – andetaget och närvaron! En tillåtande men tekniskt och fysiskt utmanande klass som genomsyras av tempo, lekfullhet och energi! Du behöver inte ha tränat inversions tidigare!

17:00 ACROYOGA

Vi avslutar med en lekfullare yoga där vi jobbar två och två. I acroyogan får mi möjligheten att träna på tillit, balans, styrka och att verkligen vara i nuet. Vi garanterar att ni inte kommer kunna hålla er för skratt.

18:00 DANS

Det här blir en SUPRICE!

 

Skynda er att anmäla er till invigningen och vilka klasser ni vill prova till myjungle´s mail: lollo@myjungle.se så får ni adress och biljett.