Tacksam för dina ord

Här kan du även ta del av andras omdömen om mig. Du kan även skriva ett själv. Har du tagit ett av mina pass, eller kanske en av mina workshops? Jag vill veta vad du tycker? Skriv några rader nedan. Det skulle göra min dag.

 

8 Kommentarer

 1. Susanne

  Att få träna och utvecklas med dig är så fantastiskt. Du fångar upp varje liten detalj och anpassar passen efter person och jag som numera tränar pt grupp med känner att du fokuserar på oss alla till 100%

  Du känner av dagsform och energier som ingen annan gör. Att ha kommit så här långt i yogan hade aldrig gått utan dig. Har nu tränat med dig i 10 år med början dance och nu till det här är stort för mig. Jag kan numera marka mycket bättre då du lärt mig andas på rätt sätt och öppnat upp låsningar jag har. Du vet verkligen vad man behöver och tar in yogan i den vardagliga styrketräningen jag gör. Du är unik Lollo och helt fantastisk.

  Svara
 2. Petra Norback

  Att träna YogiWod med dig Lollo är så bra!

  Tack vare din fantastiska förmåga att se var och ens svagheter/rädslor vad det gäller att göra olika övningar. Du ser exakt vad var och en behöver justera eller tänka lite extra på för att utvecklas och så småningom nå sina mål. Ibland säger du det med ord, ibland petar du lite på oss eller bara står bredvid vid en extra utmanande övning.

  Din energi och pedagogiska förmåga får i alla fall mig att utvecklas och våga utmana mig själv, att dessutom få träningsvärk i typ hela kroppens alla små och stora muskler är en skön känsla av att ”gjort rätt”:).
  Känslan är så skön när muskler som jag typ inte visste att jag har gör sig påminda i form av träningsvärk och då känna den där ”aha-känslan – där hittade jag äntligen den muskeln/musklerna som troligen kommer föra mig framåt i min träning”.
  Små steg inifrån o ut, hitta känslan och sambandet av musklernas samspel i kroppen.

  Jag känner mig stark både på in och utsidan efter ett YogiWod pass

  //Petra

  Svara
 3. Sandra

  Det har nu gått 10 år sen jag 2007 klev in på Lollos klasser första gången. Jag är så tacksam för att jag hamnade på Hennes klasser. Jag fick chansen att utvecklas i min träning och som person. Lollo är inte bara en fantastiskt duktig pt som ser alla och uppmärksammar vad just DU behöver i din träning. Hon har alltid varit så engagerad i alla, vill allas bästa. Hon är även en varm, sprudlande människa och fantastisk vän som lyfter och peppar en.

  Lollo gör träningen till något alldeles extra med sin känsla för kroppen, musklerna och dess funktioner. Tror inte vi stött på något område hon inte kan. Henne kan du lita på, hon har många utbildningar och utbildar sig ständigt för att hålla sig uppdaterad.

  Tiden då jag tränade för Lollo flera gånger i veckan är den roligaste och mest lärorika träningsperioden jag haft. Inget kan mäta sig med det. Jag är även en stolt vän som fått vara med på en del av hennes resa då hon tävlat, haft uppvisning, haft workshops, mm och nu har hon sin egna studio! Imponerad av det drivet!

  Alla borde ta del av ”Lollogi” energin och kunskapen! Jag lovar den är något alldeles extra. Det finns bara en Louise Stapel!

  Svara
 4. Victoria Eriksson

  Söndagar är för mig den bästa dagen för då är det Yogiwod. Att få uppleva och känna vad jag faktiskt kan göra är otroligt. Du ser allt och uppmuntrar min potential att utvecklas. Min resa tillsammans med dig och Yogiwod började för ca 3 år sedan. Inte trodde jag då att jag skulle stå på huvudet eller lära mig stå på händer. Men de pusselbitarna som du lär ut i form av olika övningar, har hjälpt mig våga och tro på min styrka, så snart har jag pusslet klart. Det är en häftig känsla när en övning sitter och kroppen gör som den ska utan problem. Det som du lär ut på Yogiwoden ger mig också styrka och teknik på WODarna på Boxen. Tack, Lollo!

  Svara
 5. Jennifer Andersson

  Trots att vi inte har träffats så många gånger in real life, så känns det som att du har större koll på mig (och allt vad det innebär ) än jag själv

  För tre år sedan tog jag modet till mig och besökte en av dina yogaklasser. Ett beslut jag aldrig har ångrat ❤️Du hade under en tid peppat mig att börja med yoga, vilket jag gjorde, eftersom jag hade väldigt mycket yangiga aktiviter i övrigt i mitt liv. När jag klev ut från din klass insåg jag att det här med yoga, det är min passion!

  Något som alltid har tilltalat mig i din tränings/rörelse/motionsfilosofi är hur du månar om och värnar om den fysiska kroppen, som behöver träning och bra bränsle, den själsliga kroppen, som behöver nya tankemönster och att känna in behov, och vikten av vilan.

  Jag har gjort ptyoga och ptyoga weekend för dig och, oboy, vad jag är nöjd!! Du har en otrolig förmåga att lyssna in, känna in och skapa förutsättningar som passar mig med utmaningar utifrån min förmåga, men också så att jag går utanför min comfortzone. Älsk på det ❤️

  Din entusiasm och energi smittar av sig och dina klokskaper hjälper mig att vilja utveckla mig mer och lära mig mer. Du är min stora förebild! Ditt sätt att stråla, uppmuntra, leka och skratta är något utöver det vanliga. Något som du lite nu och då påminner mig om är att lita på processen och att njuta av resan. Min resa ❤️

  Svara
 6. Micke Danielsson

  När en workshop leder till nya tankar, influenser, nytänk och inspiration kring träning så vet man att det har varit väldigt väldigt bra! Dagens handstand workshop på Crossfit Fristaden var precis så och ditt sätt att coacha, styra och hjälpa till nya vägar gav mig en rejäl nytändning till att nu våga ta de första stapplande stegen till att vända svagheter till styrkor! Att som stel, kantig och en person som har haft många skador under en lång karriär så vill jag nu ge det chansen att tillföra en gymnastisk del till min träning och på så vis utvecklas som atlet och person. Tack för en grym förmiddag! Ser redan fram mot ditt nästa pass!

  Svara
  • Lollo

   Tack snälla Coach Micke❤️ Så glad att du var med. Blir en så grym gruppdynamik⭐️.

   Svara
   • Micke Danielsson

    Grymt kul! Ser fram mot vidare utveckling!

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *