IMG_9084.JPG

Idag var det chilldag, låg i sängen och lyssnade på maratonpodden. Petra intervjuar bla Claes Åkesson. Jag blev sjukt besviken sist jag såg honom bli intervjuad på Tv pga hans syn på löpning. Idag blev jag istället peppad…

Ärligt jag har varit i en fas där jag blivit omotiverad av allt det extrema, jaga lopp, maror, ironman att jag istället dragit ner på min egen träning som en kompensation för allt som händer runt omkring mig.

Men idag ruskade jag äntligen av mig det. Jag älskar att leka med min träning, utmana mig, testa nya saker för att lära mig mer.

Jag drog på mig löparskorna och begav mig ut i skogen, solen sken och det var ljust. Jag kunde utan bekymmer ta hela min sträcka utan att oroa mig över mörkret.

Jag använde mig av energin från gårdagens Bootcamp på Sturebadet. Blir så peppad när jag står bredvid och ser er jobba. Spelade favoritlåtarna från bootcampspellistan och det gick lätt, sjukt lätt!

Jag har hängt på de sista Bootcampen och kört idioten 4*25sek intervallerna. Har inte kunnat låta bli eftersom en av killarna i bootcampgänget är grymt stark genom hela passet. Så för att peppa honom det lilla extra hakar jag på (plus att jag tycker det är sjuuuukt kul att utmanas).

Idag gav de intervallerna betalt, jag höjde tempot och kände hur kroppen svarade positivt, lungorna bara gav mer och mer syre.

I uppförsbackarna kände jag hur min handstående träning gav betalt, hur teknik träningen gav mig extra tryck (speciellt i placeringen och rörelse banan i armpendlingen).

Hela vägen ökades mitt självförtroende till min träning och varför jag gör det jag gör:

Moving our bodies and pushing ourselves empowers us and builds confidence.
Embrace your body for the amazing creation it is.

Avslutade med triggerpoint och casallblocken.