Hur tänker du?

Varför händer det här mig eller vad lär jag mig av det här?

Jag tänker oftast det sista, för mig blir det lättare att lösa det eller släppa det då. För allt som kommer till oss behövs inte tas tag i. Det är lätt att antigen fastna i steg ett varför jag och bli kvar där i tankarna i varken göra något åt det eller släppa det. Det finns också en risk med att tänka för mycket jag ska lära mig något av allt som händer mig. Vad blir kvar av oss då, bara kämpa kämpa ?

Livet ska varken vara handlingsförlamat eller att kriga sig igenom. Så kanske tänk mer på en skala hur viktigt är det som händer dig just nu, behöver jag ens fundera en tanke på det? Ska jag hugga tag i det på en gång för det här är något som påverkar mitt liv på riktigt väldigt mycket.

När du jämför dig med andra, är det dina värderingar, är det dit du vill, är det så du vill ha det, eller räcker det med att tänka härligt att andra har det så och tänker så men jag vet vad jag vill och vilka värderingar jag har. Är det så du vill ha det, stanna inte vid att se det bara, hur ska du göra det på ditt sätt dit, se förutsättningarna, analysera och kör.

Jag tror inte på talang, jag tror på att jobba för det. Ingen bara hamnar någonstans för mig utan att lärt sig något på vägen, jobbat för det, levt för det <3

Fredag nu kör vi!