14560065_10154261453851107_4017886969177886005_o

 

Instead of thinking about solving your whole life, 

just think about adding additional good things,

One at a time

Just let your pile of good things grow

Förra veckan var jag med om en skön händelse. Jag hade varit på utbildning och hade en lucka att hinna träna, jag gjorde en chansning och skyndade mig till Yogayama. Tre minuter innan klass checkade jag in och bad om jag kunde byta om i deras provhytt för att hinna, inga problem. Jag bröt mina regler att komma i tid. Jag var så sen att jag till och med fick öppna den stängda dörren. Men istället för att få tyst smyga in välkomnades jag av -Hi join your friends we have just started, just feel free. När vi sedan skulle starta fortsatte han med, – Do what you want, if you need some more time just take some more time and join us when you are ready.

Jag kände att jag var exakt på rätt ställe vid rätt tid.

Klassen fortsatte, jag märkte hur jag släppte taget helt och tittade knappt upp en gång från min egen yoga practice utan följde klassen helt på att lyssna.

Det var inte det att vi inte följde klassen, men han lämnade tydligt plats till oss att yoga från våra egna förutsättningar och sedan hjälpa oss därifrån.

Han var noga däremot att påminna oss om att få med andetaget i varje rörelse, att hela tiden ha med andetaget.

Han hade verkligen en unik stil på att lära ut klassen i jeans, jeansskjorta och finstrumpor.

Var på föreläsning igår med Per Holknekt igår på Profeels event på Elite stadshotellet. Han delade med sig om sin resa genom livet. Vad han lärt sig och tycker är viktigt. Det han åter igen kom tillbaks till var just att tro på sig själv, våga vara unik och sticka ut. Att vara snäll, lyfta upp och se de vi har runt om oss.

Så tänk på vem är du, vad gör dig just dig, uppskattar du dig själv?

Vad har du runt om dig, vad är det som gör att du mår bra på riktigt? Vad inspirerar dig och utvecklar dig som person?

Så våga vara du, våga göra det ditt!