You want changes

Your Daily routines Will help you to make a better workout and most importantly make you feel better about yourself.

Igår var det Yogiwod bas workshop och som på alla mina yogiwods står det alltid någon fråga eller citat innan dagens pass. Igår var det distance & connection. Är det vår timmes träning som gör skillnad eller är vår vardag som gör skillnad på vår träning?

För mig går det inte att separera och skippa det ena. Det handlar inte om att vi ska nitiskt leva hälsosamt för mig utan att vi inte kan sitta still en hel dag, stressa och sedan duscha bort det med en timmes träning. Det är helheten som skapar välmående. Att om vi tex har lite rutin på vår andning så kommer vi inte känna oss lika stressade & vi har mer energi till att träna. Att resa oss upp kanske läsa igenom jobbmaterial samtidigt som vi promenerar eller bara ställa datorn på golvet och sitta lite på huk. Vad som hitta på något vem vet rätt som det är hakar dina arbetskamrater på.

Så låt din träning inspirera dig att ha bättre vardagsrutiner. Se din träning som att landa och teama upp med dig själv, våga vara ärlig och känna efter hur du mår. Jag tycker inte vi ska köra över oss med vår träning som en bestraffning. Träningen ska få vara en belöning, något ni mår bra av och gör att ni ser fram till nästa träningspass.