Elaine_1

Välkomna på Yoga Workshop den 21/11 2015 med
Elaine Rydberg – elaineplay

Plats: Yogiwod studion på Kriebsensgatan 9, Eskilstuna.
Tid: 09:00-17:00

Pris: Earlybird:900kr betalas innan 26/10, sedan 1100kr
Bg: 130-8055 (Autocall AB)

Facebook evenemang anmälan

”Life is lived out on the wire – the rest is just waiting” 

Elaine är född I Brasilien och omgiven av rytmer och rörelser sen barnsben. Hennes första passion var dans och hon arbetade som danspedagog, dansare och koreograf innan hon startade sin Yoga resa för 13 år sedan. Sedan dess har hennes resa tagit henne runt om i världen på utbildningar och uppdrag. Hennes special kunskaper inom styrka, aktiv rörlighet, floorwork och handbalanser har hon fått genom nära coaching med med några av världens främsta handbalans artister movers som Yuval Ayalon och Ido Portal. Elaine är en del av Akrobatik duon AcroME med Milla Floryd som både undervisar och uppträder med golv och luftakrobatik.

Elaine är utbildad pedagog vid Göteborgs Universitet, samt utbildad massageterapeut. Hon har arbetat med några av Europas mest framgångsrika träningskedjor och sponsorer och tagit fram ett flertal lyckade concept och eventklasser. Hon har rest och presenterat klasser, workshops och utbildningar internationellt I över 15 år. Idag driver hon elaineplay som ger kurser, utbildningar och workshops samt personlig träning inom Yoga, Handstående och Movement träning. Intresset för coaching och mental träning är stort och Elaine använder mental träning och meditation både själv och med sina elever.

Erfarenhet, kreativitet och resultat är hennes styrka och I hennes metod hittar du influenser från dans, gymnastik, akrobatisk och atletisk träning. Men enkla principer kan du omedelbart börja utveckla din egen träning från nybörjare till avancerad, och du du lämnas utrymme att anpassa efter din egen individuella förmåga och önskan och personliga stil.

”Defining Moments” är en Workshop där du får uppleva rörelsens otroliga förmåga att skapa känslor, kraft och förändring hos dig. Tillsammans med den fysiska träningen kommer din observation och mentala närvaro vara oerhört viktig. Det du känner starka känslor för är det som berör dig. Det är också det som kommer att forma dig och din kropp, din träning och dina resultat. Att balansera upp och ner på händer samt att arbeta med bakåtböjningar är starkt förknippad med mod, styrka och följsamhet. Det lockar fram en mängd känslor alltifrån skratt och lycka till frustration och rädslor. Lär dig att jobba med hela skalan och att se dem alla som en viktig del av din träning.
www.elaineplay.com
facebook elaineplay
instagram @elaineplay
Youtube: https://youtu.be/srrQLffnzkQ
https://youtu.be/AX585cIYFUc