Its not the opportunities

Its the work

The mindset

IT S ALL YOU

Nervous of course

Its all in the game


Hamnade i en liten hall med stengolv och blött efter snön. Perfekt med en bänk och en garderob och träna handstående. Fanns ingen chans för misstag det skulle kännas plus att jag bara har några rep på mig. 

Vad händer, fullt fokus att få med mig all teknik. Lyckan att hitta det perfekta avståndet och platsen. Jag får till perfekt mindset. Allt klickar liksom. Inser där och då att när det blir lite mer obekvämt och osäkert så blir det lättare att leverera. 

Så skyll inte på omständigheterna, är du förberedd, kör, resultatet blir så bra som du tränat för. Var nöjd eller bli inspirerad att ta dig vidare, se vad du kan utvecklas med, hur kan du ta dig längre … men ge ALDRIG upp.

Nervös ja det hör till. Hur har min förberedning varit, har kroppen svarat,  hur är formen idag… kör!

Musik: STAY, ZEDD and Alesia Cara