​​​ 

Wait a minute…

What are you counting?

Because you are only count your blessings…

Eller hur är det? Vad räknas? Eller räknar vi verkligen rätt? Ibland så har vi vissa dagar eller flera dagar där det känns som inget går rätt, vi kan räkna upp allt som gått fel, men egentligen har vi kanske missat en massa som gått jäkligt bra. Det är bara att vi tappat fokus på det som är viktigt, de små bra sakerna i vardagen.

Jag kan göra exakt så och upptäcka hur hård jag kan bli mot mig själv. Men när jag saktar ner, stannar upp så har jag bara varit mer mottaglig för det negativa och missat det positiva. Visst vi ska se bägge delarna det är inte det jag menar det är bara att vi lätt fastnar i det, kanske inte ser att vi kan göra något åt det eller att det kanske inte är så viktigt.

Jag försöker som jag skrivit tidigare fira mina små vardagliga positiva saker hela tiden. Men inte jaga dom. Utan låta det bli allt från att göra klart saker på jobbet, vardagssysslor hemma, möten med människor, bara att sitta ute och njuta, träna. Jag vill inte hänga upp det på en sak så att om jag missar det så blir det negativt. Som om jag inte alltid hinner med mina yogarutiner eller träningspass. Missar jag något eller känner att jag behöver vila så lyssnar jag och litar på min kropp. 

Jag ser hur andra kan köra på hårt flera pass i veckan och jag lägger in Max tre tunga pass i veckan då kan jag få för mig en dålig dag att jag fegar, att jag kanske inte är lika bra som alla andra. Men när jag dagen efter vilan känner hur bra kroppen svarar så ser jag hur bra val jag gör och jag kan påminna mig att jag vet att det är smart och det funkar för mina mål med min träning och mitt liv.

Så snälla stressa inte sönder er för er träning,lär er lyssna på er kropp och när den behöver vila och ni som gärna vilar mycket och inte kommer vidare i er träning be om hjälp att lägga upp ett pass och följ schemat tills ni känner er kropp bättre och de förutsättningar ni har.

Vill inte skrivs hitta en balans i er träning för det är liks svårt som att få balans i livet, men försök hittta det roliga med träning. Antingen i träningen, hur ni mår av träningen , gänget ni tränar med, var ni tränar, musiken, kläderna, vad som, hitta det roliga som ni kan påminna er om. Finns inge rätt eller fel här, gör det ditt <3 

Bästa låten idag när jag matade 2 wallclimbs , 7 power snatch och 5 burpees på en metcon på 10varv , på tvåminutare, snittade 47sek var helt klart U2’s Desire.