Vill du vara med & utveckla din träning 2016? Snart börjar kurserna för februari och flera har redan bokat sin plats.

Vilka riktar sig kurserna till? Allt från nybörjare till avancerade. Eftersom vi är mindre grupper och har redskap till alla så kan klasserna hela tiden anpassa sig till varje deltagare. Alla får personlig feedback under varje tillfälle. Vill man ha hjälp med specifika mål får ni det.

I februari startar jag igen:

  • Kom igång small group training mix 2016(utomhus & inomhus)
  • Small group Yoga
  • YogiWOD, yoga med influenser från Crossfit
  • Dans aerobic

Jag har arbetat i över 20år inom träningsbranchen. Jag har valt att rikta in mig på mindre grupper för att ge mina kunder mer kvalitet i sin träning och verkligen kunna effektivt utvecklas och på så sätt behålla motivationen att fortsätta träna!

För mer info om tider o dagar gå in på Träna med mig.

Vill ni gå ihop ett gäng vänner, arbetskamrater och boka egen small group training maila mig.

Studion ligger mitt i Eskilstuna på kriebsensgatan 9, med omklädningsrum, möjlighet till konferens och mat, välkomna!