yogiWOD® ger dig möjligheten att utveckla din rörlighet, balans och styrka. Du får tid till att få mer kroppskontroll och kroppsmedvetenhet under yogiWOD®, vi stannar upp i övningar om det behövs och går igenom det ännu tydligare, det är fritt att ställa frågor i passet.

Rörligheten är en viktigt grundsten i allt från din kondition, styrka, koordination och snabbhet. Har du en bra rörlighet så ger du dig bättre förutsättningar till bra teknik och resultat. Det kan även hjälpa dig att undvika onödiga skador.

Har vi en bra rörlighet och kroppsmedvetenhet kommer vi kunna utveckla mer kraft, utföra effektivare rörelser, känna mer rörelsefrihet,  bättre kroppshållning och reaktionsförmåga.

Varje WOD har ett tema. Det ingår alltid, rörlighet som styrkeövningar och det är enbart kroppen vi använder. Temat kan vara allt från handstående, T2B, Pullups, dips, Burpees, andning, höfter osv. Jag ser till att klassens utformning passar deltagarna på klassen.

Jag ger ALLTID personlig feedback under yogiWOD®. Går runt och hjälper till och coachar. Allt för att hjälpa dig vidare och motivera dig.

Vill du hitta ett bättre flow och känsla i din träning? Testa yogiWOD®!

Foto: delafoi.cc