Just nu är det supertrendigt att träna utomhus, vad bra! Snart trappar jag ner på mina fasta klasser och ni brukar fråga mig hur ska jag nu fortsätta med min träning under sommaren. Jag gör som jag brukar göra under sommaren lägger ut tips på hur ni kan få till lite träning under semestern. Våga vara kreativ, ha kul, utmana varandra, tipsa mig vad ni har hittat på för bra träning.

Jag älskar att variera min träning, både vara ute och inomhus. Oftast blir min utomhusträning löpning, bara komma ut i naturen och andas. Jag följer inte så mycket vad som är trendigt, mer vad som fungerar för mig här och nu. Att inte fokusera på att träningen måste bli av och på ett visst sätt. För mig är det att kunna uppskatta den träning som blir av, om det blir att bära säckar på tomten. Allt är bättre än inget <3

Igår lassade jag en massa barksäckar och kom på att här har vi ju att grymt träningspass för benen: