Ni vet väl att ni kan ta hjälp av mig när ni ska ha olika events och konferenser. Antingen om ni har en konferens och behöver lokal att vara i, eller om ni vill ha hjälp med en konferens eller ett event. Det finns även förutsättningar för frukost, lunch och middagspaket så ni har allt på plats.

Jag kan även skräddarsy ett event åt er med allt från träning, föreläsning inom träning/hälsa men även föreläsningar om hur vi kan utvecklas som säljare och att vara egen företagare. Jag arrangerar även utomhusaktiviteter med SUP Board, yoga, bootcamps m.m.

Jag har en bred erfarenhet i att jobba med olika grupper, företag, idrottsföreningar, sporter och har arrangerat events och workshops sedan 10år. Det jag brinner för att få sprida kunskap på ett lekfullt sätt som gör att vi vill ta hand om oss bättre genom att leva ett mer aktivt liv i rörelse och utomhus och att genom det lära oss mer om oss själva och av andra.

Är ni intresserade att få mer information så kontakta mig.