A person who never made a mistake, never tried anything new -Albert Einstein

Känner du att du är sämst på något som du gärna vill bli bättre på och kunna klara av? Grattis du är utanför din box, du utmanar dig lära dig mer. Vill du ge upp och gå tillbaks och göra det du är bra på, tillbaks till din trygghet?

Varje gång du tar steget utan för din Box låter du den växa, du får en större plattform att använda.

När vi kliver utanför vår bekvämlighetszon hör jag oss säga ”jag suger på det här, jag kommer aldrig fixa det”. Frågan är hur ska vi sluta suga på det? Ja det är bara att inse att vi kommer göra det för alltid om vi ger upp men om vi fortsätter så kommer känslan, tanken så småningom försvinna, tonas bort. Vi får bara gilla känslan ett tag, ibland väldigt länge. Jag vet, jag har tränat på mitt handstående såååå länge, har känt känslan många gånger.

Våga känna den obekväma känslan, var nyfiken mot den, vad händer med dig? Stanna kvar i den, lär dig att ha tålamod med dig själv och din resa.

Så våga känna att du är dålig på något nytt du lär dig, du är på väg åt rätt håll, du kliver utanför din bekvämlighetszon, växer!