Inte många dagar kvar på 2017, vad kommer jag ta med mig vidare in i 2018, vad hände 2017…. Alltid nyttigt att titta i backspegeln och reflektera.

För mig är helt klart mitt möte med Yster SUP brädan en höjdpunkt sommaren 2017. Blev ännu mera turer på brädan tack för min del, lät även mina Pt yoga kunder få möjligheten att prova, helt galet kul att se deras reaktion på brädan, sån glädje!Ser så fram emot 2018 och hitta på ännu mer på brädan med mina kunder.

Till nästa år har YSTER SUP börjat utveckla en smalare bräda för race men även långdistans-paddling i stora vågor. Yster SUP 14’x26 Naked Carbon kommer var en bräda för krävande paddlare.

Några features är att fronten kommer vara hela 20 cm tjock för att hålla nosen upp i vågor och brädans avslut kommer få ett något högre lyft för att minska turbulensen bakom brädan, vilket ger bättre glid. Bakom paden kommer det finnas en liten extra pad för att man ska komma bak med foten och göra pivot-svängar, vilket tävlare gärna vill göra. För dem som kör touring istället, förhindrar den extra paden att packningen glider runt på brädan.

Ja det kommer helt klart bli ännu mer SUP bräda 2018!

Just nu:

Förbeställ en hård SUP nu och få 25% rabatt

Beställ senast 29 december 2017 Rabattkod – pre25