Vissa dagar är jag lite vassare än andra. Idag har varit en sådan dag. Jag är en som får saker gjort, gillar att dela med mig och inspirera andra att hitta sitt sätt att leva lite hälsosammare och må bättre. Men till varje pris? NEJ, det är inte värt det. Ibland kommer jag på mig själv att jag klivit över gränsen och fångar upp mig igen. Tänker igenom vart jag tappat mig och lär mig av det.

Så vad menar jag? Jo tänk er för när ni vill dela med er av något, hjälpa någon, uppskattas det? Ja jag vet vi ska alltid hjälpa andra fast det stämmer inte. Ibland är det inte att hjälpa utan att låta den andra personen hitta dit själv. Att om jag tagit tag i något själv och känner hur rätt det känns för mig måste jag dela det då? NEJ! Gör klart det först, ge det till dig själv. Om du vill dela med dig det, ge lagom med verktyg så om den andra vill låt den även få anstränga sig lite.

Som jag säger ofta, jag är inte här att hålla er i handen utan att stå brevid och se er göra det till ert eget. Se er själva hitta tillbaka till er träning och sundare livstil med mig vid sidan, varken bakom eller framför. Stötta er lagom så ni får se att ni har självförtroendet och styrkan själva. Jag behöver bara påminna er lite.

Ha en fin skärtorsdag!

MUSIK: Rhye:TASTE