Ta ett andetag

Jag gör det jag älskar 

Le för jag gör det jag älskar 

Jag tror på mig och det är hjärtat av allt

Jag har gått djupt in i mitt mindset den här veckan. Sorterat och låtit det ta sin tid. Mycket egentid och meditation mellan varven för att få det att landa. Det blir så lätt att vi glömmer att njuta av det vi älskar i livet eller de små sakerna som bara dyker upp utan tar det för givet, vi går på autopilot. Jag har tyckt att jag verkligen uppskattat in i själen det jag får vara med om men upptäckt att jag kan göra det ännu bättre. Hur? Jo att verkligen le när jag står där mitt i allt jag älskar, vad händer? Jo min kropp följer mig ännu bättre, litar på mig. Min andning blir lugnare och jag spar på min energi.

Visst går pulsen upp och vi känner oss osäkra när vi utmanas med det är ju något positivt, släpp allt det som kan bli fel för du är ju där för du tror på dig det är ju hjärtat av allt, det vackra.

Så visst ska vi ta oss själva seriöst men inte på ett sätt så vi karvar bort hjärtat i oss.