Satt i liften och tittade ut i backen, tanken slog mig vilken tur jag haft genom åren, de människor jag mött som hjälpt och inspirerat mig till att fortsätta med att röra på mig.

Hur skinngubben lärde mig åka skidor i Vemdalen, så envis, jag var inte många år. Charlie och dansen och senare Omid Dadary /Mind over Matter.Styrketräning med Mikael Svensson/form&prestation på Crossfit Nordic, så mkt nytt jag lärt mig de senaste åren och såååå mkt mer att lära.

Mia S som tagit med mig på olika dansevent.

Magnus Ringberg som är en stor förebild till rörelse, inspirerat mig att bl.a. utbilda mig i Garuda och få bättre förståelse till rörelser och syfte.

Elaine de Souza och hennes fantastiska handstående teknik.

Tänk så häftigt vad möten kan inspirera oss att lära oss mera om oss själva.

Do what you Love and I promise other Will follow.

Tack alla!