Tack alla som gett mig feedback på Yogiwod workshopen. Att börja veckan och få lyssna på dig Petra, framför allt att du använt materialet hemma och gjort övningarna från kompendiumet. Sedan att få höra hur du berättar om övningarna, att du känner att du hittar ”nya” muskler. Att hitta tekniken i Hollow både face down Some face up. För att inte tala om entusiasmen och glädjen. Tack Petra att du tog dig tid att berätta det för mig, det betyder så mycket.

Så jag tänkte öppna upp en sida till där ni får skriva vad ni tycker om att träna Yogiwod , Yoga, Pt yoga, gruppträning för mig, er sida. Jag har alla kort jag fått av er genom åren på mitt piano men det skulle vara kul att även ha dom här. Så nya som gamla kunder skriv till mig vad ni tycker så lägger jag upp det på nya sidan.

Så vill ni vara med, skriv och maila mig så samlar jag allt och lägger upp det. Ska se om det kanske till och med går att göra en sida där ni kan själva gå in och skriva.

Som tack lottar jag ute en Yogiwod tröja.

Ni har till och med midsommarafton på er, då lägger jag upp vinnaren.