Stanna till

Skala av det du gör

Vad blir kvar?

I helgen var jag på en handstående och en backbend yoga workshop på fina Urban om. Jag sa till min kompis tänk om alla skulle se vad vi gör i två dagar, solhälsning A och B totalt i nästan 6 timmar. Vi utgår ifrån våran bas och sedan går in i vad är påkopplat och inte, var är styrkan, var är rörligheten, är andetaget med.  Vet inte hur många gånger jag hamnade i barnet, påminna mig om min intention med den här helgen, släppa tag om gamla mönster och öppna upp för nya och ja allt jag gjorde var att möta mig själv i varje asana i solhäslning A och B. Andrew Abaria var en av de bästa yoga pedagoger jag varit på workshop med den sista tiden. Gillade hur han byggde upp klassen, han stod tryckt brevid oss och var supertydlig med hans verbala cueing. När han förklarade hur vi skulle tänka för att hitta de olika asanas blev saker ännu mer klara. Han tog fram det enkelt och tydligt. Fick med mig så mycket bra hem till min egna yoga och till mina klasser.

Så nästa gång du gör din yoga practice gör du det du alltid gör eller stannar du upp och banar upp för att utveckla din yoga vidare. Ta den vägen du inte alltid tar (då menar jag inte ett nytt flow jag menar samma solhälsning men med en annan intention, närvaro). Hitta nya länkar att koppla på eller koppla bort…

Vi kan klaga på på vardag men så länge vi inte aktivt gör något åt den så kommer inget att förändras, vi har friheten att göra något åt det. Gillar att Andrew påpekade att om vi inte har ett klart mål vad vi vill förändra, bli bättre på så har vi inget konkret att sträva mot. Så vill du verkligen förändras, var tydlig att säga till dig själv exakt vad.

Så när du skalat av det du gör, strävar du mot ditt mål, har du ett mål?

Musik: Crowded places, Banks