Idag hade jag ett uppdrag att ha ett yogapass för ledningen för Dreams. Adressen var bokstavligen ”in the middle of nowhere” började undra om jag till och med kört rätt. Men så kom jag fram, wow.

Fick möjligheten att själv skapa yoga utrymme i ett litet utehus med panorama fönster och solnedgång precis vid Mälaren, mäktigt! Vi fick precis plats med alla mattor & block. 

Att få möjligheten och förtroendet att skapa yogaupplevelse på en plats jag aldrig varit tidigare och med människor jag inte träffat är så spännande.

Tänkte på det när jag satt i bilen på väg hem det här är verkligen min passion, att skapa upplevelser. Allt från att jag åker ut i skolor, företag, på events eller på mina klasser. Handlar inte om vart utan känslan vi skapar av det vi har, det vi är.

Tack Mats för tipsen och tack Henrik för förtroendet!