~Reality is Always extraordinary~

Sista utbildningsdagen över och jag har med mig två diplom hem & så mycket bra inspiration och ny kunskap.

Bästa idag: 

”Put your ego aside, 

make it yours, 

do it better, 

for the next generation”

Så bra sagt. Våga mera, dela med dig av din kunskap och erfarenheter. Låt andra göra det till sitt eget och ännu bättre och i sin tur dela med sig till nästa. Vad är vi rädda för, det vi lär nästa generation är att ta vara på vår kunskap och förmågor och göra det ännu bättre. Motivera vidare!

På väg hem hörde jag en supergammal favorit fast den här gången var den ännu bättre. Någon hade gjort om Donna Lewis I Love you Always forever från 1996. Wow Betty Who älskar din version av I Love YOU Always forever

Våga gå all in, dela med er, gör det ert eget. Orka jag lovar du kommer göra skillnad.

Jag vill tacka Carita på Stockholm Pilates center som gjort det möjligt att utbilda sig i Garuda i Sverige de senaste åren. Det är verkligen att dela med sig!