lifetime of learning can be a success in itself…. -Roosevelt

-Att du orkar träna Lollo, det ser för tungt ut, för svårt, du är allt helt galen.. jag kan aldrig göra något sånt!

Det här hör jag rätt ofta, ja varje vecka. Jag orkar träna för att jag tränar och jag är inte alltid på att träna. Men jag vet att de gånger jag inte är på att träna så kommer det kännas extra värt efter jag fått träningen gjord. Det är som en pågående lärlingsprocess som aldrig tar slut. Jag får nya upplevelser och nya intryck. Det motiverar mig att fortsätta. Men något som motiverad mig starkt är att det är hållbart det jag tränar. Varför lyfter du tungt Lollo, du som är så liten, det kan inte vara hälsosamt.. Tack vare jag kör crossfit så orkar jag ännu mer i min skidåkning t ex. Jag känner mig ännu säkrare i backarna när jag har min benstyrka. Att kunna fortsätta med skidor utan att vara rädd för att mina ben inte håller gör att skidåkningen blir så mycket roligare och att jag orkar!!

Jag tränar för att kunna leva ett så aktivt liv så länge som möjligt, att orka, att våga, att fortsätta lära mig att orka se på min träning att den får mig att orka så mycket längre. Att fortsätta lära mig mer hur min kropp fungerar och reagerar.

Kan det vara så att de som ställer de här frågorna inte själva satt vilken resultat de vill ha utav sin träning. Våga se bredare på er träning, långsiktig och hållbart <3