Move

Move

Move

Fick frågan i helgen, skadar du dig aldrig när du tränar? Jag, nej inte än ivarje fall. Jag har brutit en fot när jag flyttat en vattenspridare och stukat en fot i ett parkeringsgarage.

Konstigt det är att det är vanligare att bli ifrågasatt om skador när vi tränar än när vi inte rör på oss?

Det stora hela är faktiskt att vi rör på oss alldeles för lite gör att vi mår sämre och riskerar att få ont i olika delar i kroppen, allt från ont i huvudet, rygg, knä osv.

Men jag som jobbar dagligen med att inspirera mina kunder att fortsätta sitt grymma jobb att ta hand om sig, jag får frågan om jag inte skadar mig? 

Jag försöker att träna så smart som möjligt så jag inte ska överanstränga mig eller lyckas skada mig av en onödigt svår övning. För vet ni om jag skadar mig kan jag inte jobba.Framför allt ha kul men ibland är det ingen självklarhet och då är det bara att köra en då. 

Men varför tänker vi inte om, jag behöver träna för att jag ska hålla på jobbet, att få nya idéer, piggare hemma och sova bättre.

Så för er som undrar,  jag tränar och rör på mig för jag tycker det är kul och det ger mig massor i min personliga utveckling.

Jag hoppas ni hittar er väg, det är det viktigaste och att jag kan inspirera er på något sätt <3