Blå höst kväll

 

Igår tog jag en kvällspromenad efter middagen. Hade suttit inne och jobbat hela dagen och kände hur jag behövde friskluft. Fick sätta på mig träningsoverallsbyxor över tightsen och använda min lite tjockare höstjacka och min bomullsmössa. Det luktade eld, folk eldade i husen och luften var så där härligt frisk så det kändes nöp lite på kinderna.

Jag satte i hörlurarna och lyssnade på Banks nya Album, The Altar.

Om ni tror att det bara är mörkt ute så lurar ni er, det finns ett mjukt fint sken.

När jag kom hem hade jag ett skönt lugn och somnade i slutet mot vetenskapensvärld i soffan. Måste ha mött John Blund på min kvällspromenad för jag sov lätt vidare för kvällen.

Gör det inte så invecklat, det är enklare än vad vi gör det i tanken. Ta dig ut, det behöver inte vara långt, snabbt. Huvudsaken att du tar dig ut, ger dig några minuter, andas lite frisk luft. Vill du somna enklare så är det här en jättebra rutin.

Nu är det även dags att ta D-vitamin inför vintern.