Fick frågan igår hur jag behåller min rörlighet. Jag har alltid fått jobbat på min rörlighet, inget som kommit gratis och jag har mycket kvar ännu att jobba på. Om det alltid är roligt att grotta in i mina tightare områden, nej typ aldrig innan men när jag väl satt igång och speciellt efter så känns det extra bra. Mycket bättre än ett vanligt träningspass för det vet jag att jag kan ta mig igenom.

Så om vi vill höja vår lägsta nivå, förändra vår träning ja då är det vårt egna ansvar att kanske lägga 15-30min på det varje dag och jag lovar resultatet kommer kännas rätt fort.

Att bara plöja löpning eller styrka 7dagar i veckan är inte min ekvation, har aldrig varit. Sedan följer jag heller ingen speciell programmering men det kan jag rekommendera er att göra för att få ännu bättre resultat.

Min ekvation är träna smart, max ett pass om dagen. Gärna ett rörlighetspass utöver det på 15-30min och vila. Så många som jag hör kör två pass eller dubbla pass på en dag för att kompensera att de inte hinner träna på två dagar, men varför?

Vila när ni kan och träna smart när ni kan. Känner ingen kund som nått bra resultat genom att överträna snarare sämre resultat och känsla. Tröttare, låg energi och en kropp som inte svarar.

Jag började veckan med två ruskigt bra dagens pass, känns ordentligt i kroppen idag. Gav mig själv en bra start 30min yin yoga fokus höfter, så idag vila.

En gammal favorit: The beautiful onces , Prince

Blå verkar vara färgen idag 😉