​Japp en ”never ending story”, handstående på repeat och det är lika roligt och utmanade varje gång. Lär mig något nytt hela tiden, vet inte hur många gånger jag gjorde hanstående om och om under vilan i mitt eget pass idag. Genom att lära ut och få träna själv håller jag min låga brinnande för motivationen att fortsätta öva vidare på mitt handstående och ta mig vidare. Något vi pratar mycket på under handstående tekniken är att använda så lite fart som möjligt. Hitta den där draghjälpen så foten kommer upp själv och för att inte sticka fram med bröstkorgen och tappa coren tänka att vi är på väg att göra en kullerbytta.

Idag fick jag till egenträning efter tre dagar med yogaklasser. Det underbara med att äntligen få träna själv är att jag uppskattar det ännu mer. 

Jag körde 15min rodd – fokus teknik och få ett skönt flöde i rörelsen.

4set: 20 wallballs, 15 skulderstående hälrodd/säte, 8 chest to bar.

Teknik 4set: 5 hopp upp på rigg och sträck ut, Walking handstand.

Avslut gör så många T2B med så lite kipp som möjligt. Att börja rent och sedan ta hjälp av kippen efter som.

Bästa peppmusiken: Light it Up