Peace

Action

Creativity

Energy

Vad är ditt tempo i vardagen? Hur ser din träning ut? Ibland känner jag att vi bara rusar iväg eller tvärtemot inte ens försöker rulla igång. På eller av?

Jag är helt klart en person som räknas som på. Jag har olika jobb och arbetsplatser, aktiva barn som tränar dagligen på vardagarna. Är jag bara på? Jag försöker ständigt variera mitt tempo, tacka nej, stänga av. Jag har varit sämre på det, men idag känner jag att jag hittar mer och mer trygghet i det. Att inte rusa iväg i saker, träning, arbete gör att jag lämnar utrymme att hinna reflektera vad som är viktigt. Att inte ha så bråttom att ha en åsikt, svara osv.

Jag tror i grund och botten att vi är vår bästa coach. Hittar vi en fin grundinställning emot oss själva så blir vi mer öppna för det som är på riktigt viktigt omkring oss i detta sorl av ständigt varapå samhälle. Det är ett pågående jobb men så viktigt och så mycket lättare om vi lämnar utrymme i vårt vardagstempo.

Så vad är min pace? Egentligen är den en och samma om jag ska vara ärlig, min pace speglar min dagsform, min mentala inställning till mig själv. Om jag pressar mig för hårt tar jag slut snabbt, om jag bara tar det superlungt kommer jag inte orka mig ur sängen alla dagar i veckan. Men hittar jag ett flow i det här, en öppenhet att alla dagar inte kommer bli som jag tänkt mig men jag har en bas att utgå ifrån som jag är trygg i så kommer jag hitta en bra pace. Börjar jag tveka på mig själv så kommer min pace fladdra, precis som i träningen. 

Så min vardagspace speglar mina träningspass. 

Så vad försöker jag väcka i tanken? Jo att vara lite mer vaken i vad ni har för vardagstempo och vara ärlig i varför ni har det.

Igår tänkte jag ta en dansklass men planerna ändrades, hittade den här låten och det funkade precis lika bra att dansa till i köket om inte bättre: Gettin’ old, 6lack

Ha inte för höga förväntningar innan dagen ens hunnit börja, hur jobbet ska bli , hur du vill träna osv. Var förberedd men öppen. Vänta på känslan till efter.

Bilden kommer från i veckan när jag tog en kurs i kajakpaddling med Mestute. Om några veckor ska jag följa med en helg och paddla ut i skärgården, ska bli galet spännande, något helt nytt, inga förväntningar, bara vara.