louise_may2016_webres_02

Presence,

layer of layer

-Lollo S

Stannar du upp, lyssnar på din kropp, lär dig känna igen dina unika olika tecken? Jag vet att sömn och återhämtning är så viktigt för mig. I helgen var jag på event i Falkenberg. Hade en underbar helg men jag sover inte lika bra borta så jag tappar några sömn timmar och det är mycket härlig energi som används. Så efter sen sådan helg är jag extra noga att lyssna på kroppen, stanna upp vara ärlig mot mig själv. Jag kan inte kontrollera det som händer omkring mig men jag kan stanna upp och slappna av, andas och samla ihop mig. Det är inte värt att bryta ner oss själva, det är meningen att vi ska bygga upp oss själva, kom ihåg det. Att vila är också ett viktigt sätt att låta kroppen få tid att bygga upp sig och återhämta sig efter träning och upplevelser.

Här har ni en underbar avslappnande låt att lyssna på och bara luta er tillbaks vart ni en är och göra en liten check in hos er själva, kropp och knopp, Path 5

 

Foto: delfoi.cc