Idag hade jag med mig mina två handledsvikter på 2kg/st. Skulle testa övningar för att hjälpa en kompis.

Så på min egna uppvärmning innan dagens pass la jag på mig fyra kilo genom att fästa dom runt mina fotleder. Jag testade t2b, pullups, olika varianter av handstående, styrkeövningar…

Jag verkligen gillar att utmana min kreativitet och egna teknik.


Det här är första försöker t2b och den andra gången gick det lättare precis som kroppen ställt om sig.

När jag sedan tog bort vikterna och körde dagens pass så gick det så lätt.


Tog PB på bitchworken 13-13-13-13-16-17. Så spännande att känna hur stor skillnad det blev i explosiviteten efter att ha haft 4kg extra innan passet. Men det var även tack vare grym gruppdynamik på passet och att coachen gick runt och gav personlig pepp. 

Som ni hör ett ruskigt bra träningspass idag!