IMG_8609.JPG

Årets julklapp enligt HUI reserach är Aktivitetsarmbandet, en symbol för hälsomedveten konsument.

Jag har sedan i våras skrivit om Polar Loop, min personliga favorit bland alla olika Aktivitetsarmband.

Polar loop är snyggt, lätt att ha på sig 24-7. Jag kan lätt se på armbandet mina steg, kalorier, klocka, hur mycket aktivitet jag gjort. Jag för smidigt över informationen till min mobil där jag får ännu bättre och tydligare information. Nu set jag även hur mycket jag sovit, hur mycket jag legat ner, suttit, stått, gått, sprungit. Jag får även pepp om jag haft en bra aktivitetsdag eller hur jag kan förbättra det. Jag får även påminnelser om jag suttit still för länge.

Ett supersmart verktyg för att motivera oss till mer daglig motion utöver vår träning <3 Vill du koppla bandet till din träning så använder du pulsband och polar beat så får du suverän statistik över din träning. Vill du köpa årets julklapp så kan du göra det hos mig. Maila eller ring mig! Jag finns även hos Nina Prenkers hår och inspirations Xmas party imorgon onsdag om du vill komma och få mer information, testa den osv. Ni kan även lyssna på P4 Sörmland telefon intervju med mig imorse just om årets julklapp. Länken kommer strax !