I helgen var jag i Munchen och gick 30H intensiv yoga workshop med David Regeling. Kursen riktade sig till att utveckla vår egen ”self-practice” plus postural adjustments. Helt fantastiskt att få fyra hela dagar att bara nörda helt in sig på asanas, anpassningar, korrigera andra i sina asanas och själv blir korrigerad.

Vill du komma och yoga för mig i grupp eller PT, nästa vecka 12 kör jag igång igen

Måndagar kl.17:00 60min PureFlowYoga , utgår från klassiska yoga flöden och klassen riktar sig till alla.

Tisdagar kl. 19:00 60min PureFlowYoga, utgår från klassiska yoga flöden och klassen riktar sig till alla.

Onsdag kl: 18:00 60min PureFlowYoga, utgår från klassiska yoga flöden och klassen riktar sig till alla.

Lördag kl: 9:00 90min WarmFlowYoga, en special klass där vi utmanar oss i vår practice och bryter mönster.

Söndag kl:16:00 90min SoftFlowYoga, en lugnare klass där vi utvecklar vår rörlighet.

Välkomna och boka din plats via mail!