Igår var jag på två master classes på Omyoga med Calvin Corzine. Första tre timmars workshopen var så tydlig. Han hade delat upp den i tre delar, 60min på varje del. Yoga with blanket, blindfolded yoga och sist samma flow utan redskap. Så smart upplägg. Min utmaning var helt klart blindfolded men så intressant längre och längre in i klassen så tänkte jag inte ens på att jag inte såg utan litade helt på känslan och kände mig fram.

När vi var klara var jag bara tvungen att testa mitt handstående blindfolded. Så spännande hur det helt plötsligt kändes lättare…

När vi i sista vanliga masterclassen på 2h hade handstående gick det ännu lättare, magiskt.

Ibland kan vi låsa oss vid gamla mönster, genom ta bort vad vi ser och bara lita på känsla kanske vi inser att vi kan lita mycket med på vår egen känsla och det blir lättare <3

Litar du på känslan eller måste du se allt?

Tack Omyoga för så trevligt bemötande och tack Calvin för 5h väl genomtänkt yoga och grymt svettig på många sätt och så bra spellista.