Mönster är till för att brytas emellanåt för att skapa andrum till att utvecklas. Kanske skala bort, lägga till eller bara stanna upp.

När jag bryter mönster kan jag hitta nya mönster jag inte sett tidigare i min träning , min vardag och på mitt jobb. Om jag håller fast för hårt i Lollo så kanske jag inte låter mig utvecklas, se nya saker, lära mig mer om mig själv och andra. Visst kan det vara tufft att släppa taget men så nyttigt.

Men när du bryter mönster så gäller det att ha tålamod för att bygga upp till nästa ”platå”. Det kan kännas som vi tar några steg tillbaks, träningen eller förändringen i vardagen kan kännas som det tar emot som att börja om igen. Håll ut låt saker falla på plats, kriga inte emot, försök att ge det tid och se om det sker en förändring. Våga vara modig!

Vill ni få tips och pepp för att komma igång med er träning eller ta er vidare, maila mig och boka en egen Pt timme.

Så ja jag bryter mönster, jag ska våga ännu mera, det lovar jag mig själv 2018, är du med?