​ 

Tänk om vi inte skulle tänka så mycket utan bara göra det, hur stor är chansen att din träning då skulle bli av? Jag vet precis hur det är, jag är inte omänsklig. Min löpning på morgonen är långt ifrån självklar men jag släpper tankarna tar en kopp kaffe och kör.

Kan du få ihop lite mer vardagsmotion under din arbetsdag? Lovar att det kommer kännas bättre både på jobbet och efter.

Kanske ni kan gå ihop på jobbet och göra några rörlighets övningar när ni har rast eller sätta upp en lista där ni skriver upp att ni gjort dagens övningar och peppar andra att göra det samma, piggare på jobbet och lite teamwork.

En tjej berättade hur de köpt in kvastskaft till deras jobb och att de gör lite enkla utfall, benböj och rörlighetsövningar varje dag.

ElinMaria boutique har foamrollers på jobbet och kör ett pass tillsammans på morgonen innan de öppnar, perfekt start!

Själv försöker jag göra lite övningar vid skrivbordet och jag har också en foamroller.

Om ni ska tänka något tänk hur skönt det känns efter ni gjort er träning, boom I did it!

Musik: Lucky Star