placeholder://

Idag kommer jag till extremt stilfulla och designade kontorslandskap. Trenden jag ser är att ha höj och sänkbara skrivbord tillsammans med gå band. För mig är det som att köpa 2-1 schampo med balsam… Visst är det en smart lösning att kunna röra på oss samtidigt som vi jobbar men ska det behöva gå så långt? Jag vet inte ens om jag skulle klara gå och jobba med min dator samtidigt, vart är fokus? Varför kan vi inte bara röra på oss mer, göra så breaks. När vi gör våra avbrott att fokusera på det vi valt att göra och släppa uppgiften vid skrivbordet. Ta en rast även för hjärnan.

Jag hör hur ni vill hinna träna mer, ta er till gymmet, löpspåret, visst men begränsa er inte. Rör på er på kontoret.

Om vi nu investerar pengar på fina kontorslandskap kanske vi skulle fråga oss vad är ett fint kontorslandskap utan ett syfte? För mig är inte yta ett syfte för hälsa på jobbet. Mer ergonomi och förståelse för varför det är viktigt på arbetsplatsen och att vi motiverar till att det utnyttjas.

Vill ni boka OfficeYogiwod på ert kontor, maila mig.

Tack Kinnarps för imorse – det ät inte bara en stol.

placeholder://