I helgen har jag varit i fina Falkenberg och haft en dansklass och yogiWOD på eventet En friskare framtid. 


Det är så häftigt att få möjligheten att träffa en massa nya människor och alla med samma glädje till sin träning. Eventet erbjöd något för alla och det är det som är så smart. Vi får möjligheten att inspirerar varandra att haka på nästa pass som vi kanske inte vågat ta men som kompisen brevid ska testa och tycker är så sjuuuukt kul. Vad gör vi jo provar något nytt och lär oss mer om träning. Kanske skapar vi nya rutiner i vår träning.

När jag åker iväg på event så är jag där och ingen annanstans. Jag går runt och ser när ni tränar, är med på någon klass, lyssnar på er. Den här helgen fick jag med mig en massa bra saker som ni delade med er, så nyttigt och inspirerande.

När ni tränar eller åker på event hoppas ni ger er samma förutsättningar att vara just där och närvarande i det ni gör, släppa allt annat. Vill vi ha hälsa, utveckling och roligt när vi tränar behöver vi vara mer i oss själva och lyssna på oss själva, hur vår knopp och kropp reagerar.

Tack Anna för ett väl arrangerat event!