How do you do it?

How do you get to X?

How many X can we get to in a lifetime?

Or is life it self the Big X of all the small x we reach each day….

Hur tänker du eller hur gör du för att komma till ditt X, ditt mål? Behöver det vara ett stort avancerat mål eller är det alla små utmaningar vi tar igenom oss varje dag som är X som i slutändan format oss, gett oss känslan att vi levt fullt ut?

För varför har vi våra mål? För att det förväntas, för att just nu så är det trendigt att göra vissa saker så då vill vi kunna berätta att vi gjort det och känna att vi minsann hänger med? Eller är det något vi verkligen vill lyckas med, ni vet som den där gången när vi lärde oss cykla eller åka själva i skidliften, kommer ni ihåg känslan? Kom det tårar när det kändes omöjligt? Ramlade vi? Blev vi besvikna? Gav vi upp? Hur stor var inte lyckan när vi så småningom lyckades, frihetskänslan!

Så oavsett vem du gör det för (för vem är vi andra att döma) hoppas du stannar till vid dina ”X” och ler, känner efter, säger till dig själv:

-JAG GJORDE DET!

Om det så är avstämningar på jobbet eller ett tufft träningspass eller samma rörlighetsprogram som måste göras för att jag så småningom ska ta mig till mitt mål så är jag noga att känna efter, påminna mig hur bra jag är som gjorde det, de vardagliga sakerna.