​​


Fear

Hate

Scared

Push Trough

Belive

Love to learn

Love to belive Its possible!


Idag Wod 170222

STRENGTH: 1: OLY, 6 rounds1x power snatch + 1x hang snatch, with 3 sec pause in bottom

2: EMOM 10 min, complete:1x hang squat snatch + 1x hang power snatch (work up to a max double for the day).

3: Wod: Complete 18-15-12-9-6 or 60-60 reps of:Burpees over barPower clean ()

4: Core: 3 rounds:3x halting snatch deadlifts (After the 3rd pause, explode into a snatch pull). Work up to a weight that is 100%+ of your snatch but does not compromise positions.

-Rest as needed

—————–

Jag och hang squat snatch är inte bästa vänner men jag jobbar på det, verkligen hatkärlek. Jag har så mycket att lära mig och det är så nyttigt. Rädslan att få upp vikterna över huvudet och samtidigt komma ner i en djup squat. Men det tar sig sakta och jag har en massa duktiga som tipsar mig i boxen på vad jag ska tänka på. Jag vill bli bra teknisk så det är bara att öva och öva. För mig är det inte viktigt att ta PB utan att få till ett tekniskt säkert lyft.

Passade perfekt med dagens wod att se få stänga av hjärnan lite och ösa på och svettas. Lyckades bli klar på 7:10.

Avslutade med lite handstående teknik träning med Elin och Fredrik och såklart massa härligt skratt.