Jag ser rätt nöjd ut och det är jag. Tittat på en ny funktionsjacka från casall att ha när jag jobbar och igår hittade jag den på Casall Store för halva priset. 

För mig är det viktigt med en varm men samtidigt lätt jacka att kunna slänga på sig när jag är ute och jobbar eller går mellan olika jobb. Helst svart också och att det går att köra lager på lager beroende på vädret. Med den här jackan kan jag lätt dra min regnjacka över. Den ska vara lätt att ta med och inte ta någon plats i väskan.


PRODUKTDETALJER

Snygg hybridjacka i vind- och vattenavvisande softshell med lätt vaddering i fronten. Perfekt för utomhusträningen. Casall HIT Hybrid Jacket kombinerar en cool design med bästa möjliga funktionalitet. Många fina detaljer som integrerad musikspelarficka, ventilationsöppning i ryggen och en avtagbar vindavvisande huva i kragen gör detta till en favorit för utomhusträningen eller för dig som bara vill ha en sportig vardagsjacka.

Specifikationer:

– Passform: Regular fit

– Kvalitet: Softshell

– Material: 41 % polyamid, 35 % polyester, 15 % elastan, 9 % polyuretan

– Vattentät/vattenavvisande: Lätt vattenavvisande

– Vindtätt/vindavvisande: Vindavvisande

– Andas: Ja

– Leder bort fukt: Ja

Övriga egenskaper:

– Ventilationsöppning bak

– Jerseymanschetter med tumhål

– Reflexdetaljer

– Framfickor

– Integrerad ficka för musikspelare med utgång för hörlurar