Cancel your pity party. pull yourself together and take total ownership for everything in your life

Ibland kan vi ge oss själva en million ursäkter till att inte ta tag i saker. Vad händer, vi ångrar oss så småningom. Våga lite mera, se möjligheterna. Ok du skulle gjort något tidigare men nu är bättre än aldrig.

Jag hör oftast åh jag borde komma igång och träna men det är inte plats för det i mitt liv just nu… jag vet skulle må så mycket bättre av det. Snart så…. vet du sätt ett datum och må bättre. Träningen är inte alltid enkelt eller självklart. Det är alldeles för lätt att välja bort den för att belöningen känner ni inte förrens efter. Hur nöjda ni är över att ni faktiskt gjorde det, tränade! Ni växer i ert självförtroende att ni är starka mentalt att ni tränar. För ni är det, ni behöver bara väcka upp er lite i era tankar. Ge er tid det växer, det bästa, stark mentalt!

Mitt råd är ta tag i det nu, stort eller litet, börja någonstans!