Har du tänkt om:

Att det skulle vara något du skulle vilja lära dig?

Att det skulle vara kul att göra?

Vad hände?

Är det verkligen för sent?

Igår hörde jag av mig till Malin om vi skulle ses efter jobbet och åka ut på SUP brädorna, vi bestämde att ses.

Runt tiden vi skulle ses började vädret vända och det såg ut som det skulle blåsa upp. Vi chansade ivarje fall, vi brukar ha tur med vädret. När vi åkte ut blåste det upp så vi paddle en längre bit så vi hamnade vid ett naturreservat mellan två öar. Wow det var helt spegelblankt.


Vilken tur att vi chansade och åkte ut.


Vi yogade, paddlade och pratade, bästa kombon.


Jag vill fortsätta att lära mig saker, behålla min nyfikenhet och kreativitet. Jag försöker omge mig med människor som håller det levande de gånger jag inte gör det. Att påminna mig om vem jag är när jag själv glömmer. Om det bara måste vara människor med samma värden och idéer, nej. Likväl de som utmanar mig, ifrågasätter mina värderingar och sätt hjälper mig att påminna mig varför jag gör  de val jag gör och vart jag vill, vem jag är. Se bara till att det inte är det ända du gör <3

I höst har jag anmält mig på några workshop för att fortsätta utvecklas och våga mer, men det ska finnas plats  där jag hinner landa i det jag lärt mig och vara i det.

Har du funderat på vad du vill göra med de sista månaderna av 2017, har du gått och funderat på något som du vill lära dig, göra, resa… GO FOR IT!