Idag var yogastudion fullsatt när Sveriges främsta yoga pionjär Ulrica Norberg hade sin yogaworkshop ”Come as you are”, Kom till mattan där du är och lämna den som du är. 


På förmiddagen Chakrasana flow

Träd in på mattan för ett ögonblick där Ulrica guidar dig in i en klass som fokuserar på kraft, energi och inspiration; om att stärka förmågan att kunna inspirera sig själv. Med detta i åtanke, handlar denna klass om hur du kan investera dina ansträngningar på mattan i att ge tillbaka till kroppen och där du får verktyg för att hitta en yogapraktik som inte bara stärker dig men som också ger dig det du behöver, vårdar dig och öppnar dig med syftet att skapa en ärlig och verklig glädje inombords. 


Eftermiddagen: Yinesque 

Yinyoga.Här ligger fokus på Tension; spänning. Spänningar behöver inte vara något negativt utan bakom spänning hittar vi frihet. Ulrica tar här med dig genom olika yin yogasekvenser med avsikt att lugna sinnet, balansera nervsystemet och låta medvetandet expandera fullt ut. Denna klass lägger stort fokus på mental närvaro och avspänning och avslutas med andningsövningar, sk Pranayama och meditation. 


Tack fina Ulrica för allt du delade med dig i kunskap, livserfarenheter, närvaro och yoga.

Tack alla som gjorde workshopen möjligt, underbart yogigäng.