YogiWOD, yoga som jag låtit inspireras av crossfit. Började med att jag startade ha yoga på crossfit fristaden (ons & sön).

Jag kände att det fanns massor med potential att utveckla rörligheten men att jag behövde tänka om om skala av på ett annat sätt så det kändes mer lättillgängligt och förståeligt. Att skapa tid för varje rörelse och repetitioner att förankra den. Det blev dagens yoga pass= yogiWOD som jag döpte det,  jag skriver alltid upp de olika delarna vi ska jobba med under passet. Repetitioner, namn på övning, tempo osv… 

Här får ni chansen att träna på er rörlighet, styrka, balans, andning och tid för att utveckla er träning. Jag visar övningarna sedan coachar jag er igenom hela klassen. 

Välkomna att komma och prova i februari på lördagar kl10:00. Mer info på träna med mig eller maila mig.