Igår avslutade jag med egen yoga på mattan under lampan i matsalen. Tog mig igenom några asanas och flöden jag inte gjort på ett tag. Varför jag inte gjort dom, jag känner mig så svag i dom, men eftersom vi på söndagsklassen just flyttat vår comfortZone eller rättare sagt gjort den större så blev jag inspirerad att göra det samma hemma, det var min tur. 

Jag såg till att hela tiden få med mig min andning, att inte sluta utan bara lägga mig i barnet och lyssna på min andning och sedan fortsätta, på’t igen, ge mig en ärlig chans.

Jag hittade några nya låtar med lite mera beats som jag i vanliga fall skulle ha i mina dansklasser och lät den energin ta mig med in i yogaflöden.

Musik: Let me Love youStarboySaw the lightVines

Blev en underbar resa på min yoga matta, tog mig vidare, landade men en skön lugn energi på mattan. 

Det blir inte alltid som vi tänkt oss, våga testa, lipa lite åt din komfortzone, ge dig mer cred för det du faktiskt gör och jag lovar att du får en energi som göra dig så gott!