Älskar mitt nya linne, Living in the sunshine från Spiritual Gangster. Så svårt att hitta snygga träningskläder i år, verkligen!

Idag fick jag med min grymma dotter till Crossfit fristaden för att testa ungdomspasset. Om det var enkelt att få med henne, nej. Vi pratade fördelar och nackdelar. Hon tyckte det var helt onödigt. Jag försökte förklara att det är bra att bryta sin vanliga träning ibland, träna med andra och bli coachad av andra.

Hon följde med tillslut, wow vad duktig hon var och hur hon växte i sin egna inställning. De avslutade med släden som hon aldrig kört tidigare. Hon blev så förvånad att hon blev så slut efter. Coachen på klassen var grym, plockade upp henne direkt, peppade henne och såg till att hon vilade. Men hon såg rätt nöjd ut att hon fixade det. Så nöjd att hon inte hade bråttom hem utan satt kvar och kollade på passet efter som jag var med på.


Jag var också nöjd med dagens pass. Vilat från styrkepass sedan tisdag förra veckan. Tagit massage och även kört Compex maskinen för återhämtning. Även hållt mig mycket till långsamma rörelser förutom i Smögen när vi körde ett träningspass i en lekpark i lördags.


Men kom ihåg allt är inte solsken, men genom att vi vågar kliva utanför vår bekvämlighetszon kanske vi såsmåningom kan känna oss rätt nöjda och skina lite som en sol. Men framför allt kom ihåg varför vi gör det, för att det är kul. Kriga inte sönder er <3