Igår var jag rätt trött på väg hem. Löner på jobbet och min pappa fyllde år. Lämnade kalaset runt nio och solen sken starkt fortfarande. Ville inte missa den här kvällen så jag åkte förbi min avfart och åkte vidare mot en brygga några mil längre bort. Vet att kvällssolen där är magisk och inte bara det igår var det helt spegelblankt. Satt där trött och njöt men min trötthet blev en skönare trött. 

Vaknade imorse och var Supertrött. Så det blev frukost i solen. Har varit och doppat tårna i poolen i helgen men sjukt kallt fortfarande. Ja så varför inte ett uppfriskande dopp, vet att det kommer kännas bäst efter. 

Alltså den här årstiden <3 


Så bryter du mönster? Alla är vi trötta från och till men ibland kan vi faktisk ge oss en bättre trötthetskänsla som att ta friskluft, en promenad, stanna till vid en brygga… ofta finns det närmare än vi tror. Jag glömmer också bort att det finns massa fina  platser jag kan stanna till runt där jag bor. 

  • Idag syns vi på mattan kl11:30 hos Crossfit fristaden, Yogiwod.

Musik: AWAKE