When you do something you should burn yourself completely, like a good bonfire, leaving no trace of yourself.” 

~Shunryu Suzuki

Igår pratade vi om mindset på min klass. Att städa upp efter varje repetition så vi inte låser oss fast att den repetitionen vi gjorde innan inte gick att få bättre. Att glömma den och använde det mindsetet mer som jag skrev om här om dagen, ett neutralt som jag jämförde med arga leken. När vi är i rörelsen att bara vara i den utan att utvärdera den. 

Vi är alla färger på paletten och kanske är vi duktigare att använda vissa mer vilket påverkar våra tankar och resultat på ett sätt. Har du funderat på det. Vi kommer alltid behöva yin och yang i vår vardag, vissa dagar blir det mer av det ena eller andra.

Men att städa upp efter oss gör att vi får en chans att få lite bättre balans. 

Så kom kom ihåg vi är alla färger, det är vårt egna ljus. Desto mer vi städar upp/detoxar/rensar/ sorterar desto klarare blir det för oss själva. 

Om någon frågar vilken färg jag är så hoppas jag vara lite av varje och jag vet att jag har vissa färger jag behöver jobba mer på. Genom att jag alltid städar upp runt om kring mig blir det lättare. Jag lär mig hela tiden som en nybörjare.

Och släpp de som bara vill att du ska vara en, två färger. Var med som vill se alla dina färger <3

Se över din träning, är det mycket yang så våga blanda in mer yin det hjälper dig att få mer balans i ditt mindset. Se tidigare blogg.

Idag torsdag syns vi i Sundbyholm, slottsparken och yogar kl 09:30.

Städa upp efter dig och var alltid en nyfiken nybörjare och lär dig mer.  Testa vara mer neutral i vad du gjort tidigare, i ditt mindset som du har det tillfället och ge dig in i övningen, vad händer?

Musik, längesedan jag lyssnade på James Blunt Bonfire heart