I helgen besökte jag Malmö och övernattade på ett av de bästa hotellen jag vet, Clarion Hotel Malmö live. Då vill jag säga att jag är inget hotell fan. Men det här hotellet, så smarta ytor, öppningar för att få in ljus även i de svåraste hörnen. Stora fönster, underbart skön inredning som får en att bara vilja ligga kvar i sängen med en kopp kaffe och titta ut över Malmö.

Fredagen och lördagen besökte jag hot yoga Malmö och unnade mig härligt varm yoga perfekt i den här årstiden.

På söndagen blev det hotellets gym, oftast är gymmen trånga på hotellen, få maskiner som fungerar och rätt stökiga, men Clarion Hotell Malmö lives gym har allt. Bra uppdaterade maskiner, släde som jag inte sett på ett hotell gym tidigare, en lång smart vägg för allt från Wallballs till handstående, gymmet är grymt rent och smart inrett.

http://myjungle.se/wp-content/uploads/2018/01/img_0027.mov

Är ni i Malmö kan jag verkligen rekommendera er att övernatta här! Nära att ta en löptur längs västra hamnen också.