Idag var det värsta metcon på dagens pass men först var det uppvärmning: löpning, mage, ringrodd, OH squat, passtrough 2set.

Powersnatch 4-4-4-4-4 50% håll tre i toppläge.

Så vad var metcon: 10Rep T2B o 1rep Heavy HPS i FEMTON minuter.

Alltså 10×15 st T2B, hur smart kan det vara? Orkar man? Det var så sjukt bra. Jag blev tvingad till att tänka till och verkligen snygga till min teknik ännu mer i T2B. Kom på massor med mitt eget grepp och linjeringen i armarna. Helt plötsligt blev jag klar på 19sek istället för 23….

Så vad kan vi göra när vi blir obekväma när vi ska göra något, jo lära oss nya saker om oss själva. 

Jag lärde mig massor idag.

Bästa låten på boxen idag: Where The streets have no name

Ops… Glömde IF TIME: death by burpees. 1 min 2rep, nästa minut höj med två. Upp till 10 lägg på fyra efter varje minut. Den kan ni ta med er på semestern. Hur långt kommer ni och hinner slutföra alla burpees på en minut? Testa och skriv och berätta!! 


Avslutade min kväll här, bästa!